<%Denne side er til dem der vil leje et sommerhus på bornholm. Vi udlejer ferieboligen til til privat personer, som vil have et gammelt bondehus som er totalt renoveret til to store luxsus lejeligheder.Sommerhuset vi udlejer ligger i nærheden af Allinge / Sandvig, og ikke langt fra Hammershus og strand. %>

Ankerhus 

 Bornholms-Perle 

Forside
Kontakt
Lillestuen
Storstuen

Kort og link   

Har du en svaghed for den idylliske, særprægede og storslåede natur, som Bornholm kan tilbyde – eller ”bare” ønsker en dejlig ferielejlighed – ja, så er Ankerhus lige noget for dig.

Ankerhus
er et gammelt husmandssted oppe i højlyngen – huset er fra ca. 1740 og er blevet nænsomt sat i stand igennem mange år. Ud over at ligge lige op til Hammershus i den naturskønne Slotslyng, er huset også noget for sig selv.

I Storstuen indgår der blandt andet i køkkenet gamle munkesten, som oprindeligt stammer fra Hammershus.

I Lillestuen støder man på en forgyldt vindeltrappe, som man sikkert sjældent har set magen til.

Haven er præget af mange gamle og historiske roser og en del små kroge, hvor der er mulighed for at nyde, hygge, grille og spise.

Hvis Ankerhus har vagt din interesse, så tag et kik på de to afdelinger. Her har du mulighed for at kigge lidt ind. Der er samtidig flere praktiske oplysninger om bl.a. fjernsyn, vaskemaskine og om hvor mange personer, der kan bo i Ankerhus.

Velkommen